Νέο site αποκλειστικά για το e-invoicing από τη SoftOne

Νέο site αποκλειστικά για το e-invoicing από τη SoftOne

Η SoftOne είναι μια εταιρία που επενδύει με συνέπεια και μεθοδικότητα στην ανάπτυξη λύσεων υψηλής προστιθέμενης αξίας, που ανταποκρίνονται πλήρως στις πραγματικές ανάγκες των σύγχρονων επιχειρήσεων.

Με πολύχρονη εμπειρία, ισχυρή τεχνογνωσία και ηγετική θέση στην παροχή υπηρεσιών μηχανογράφησης στο cloud, η SoftOne παρουσιάζει την πρωτοποριακή σειρά υπηρεσιών “ECOS”, που βοηθούν τις επιχειρήσεις να αλλάξουν τον τρόπο εκτέλεσης πολύπλοκων, κρίσιμων καθημερινών εργασιών, από την πρώτη κιόλας ημέρα.

Περιλαμβάνοντας την υπηρεσία ηλεκτρονικής τιμολόγησης (e invoicing) eINVOICE, η οποία πλέον μετονομάζεται σε E-Invoicing, καθώς και τις νέες υπηρεσίες EDI και E-Statement, η σειρά ECOS συνθέτει μία ομάδα λύσεων αυτοματοποίησης διαδικασιών που λειτουργούν με οποιοδήποτε business software, προσφέροντας μείωση κόστους, άμεση πληροφόρηση και εξάλειψη λαθών.

Οι άνθρωποί μας, καθώς και το δίκτυο των Συνεργατών μας, βρίσκονται στη διάθεσή σας για να σας ενημερώσουν για τις νέες cloud υπηρεσίες ECOS. Μάθετε σήμερα πως μπορείτε να διασυνδεθείτε ηλεκτρονικά με τους πελάτες, τους προμηθευτές και τους λοιπούς σας συνεργάτες, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο και χρήματα.

Ακολουθώντας το μοτίβο που συνθέτει η σύγχρονη εποχή στον κλάδο των επιχειρήσεων, η SoftOne κατασκεύασε το www.s1ecos.gr με αποκλειστικό περιεχόμενο σχετικό με το e-invoicing. Ένα business trend που θα απασχολήσει (αν δεν απασχολεί ήδη) κάθε επιχείρηση.

Previous Ανάπτυξη λίστας email: 5 tips για να μετατρέψετε τους επισκέπτες σε συνδρομητές
Next Τα 7καλύτερα mobile productivity apps για το B2B

You might also like

B2B

Τα 13 καλύτερα CRM ανοιχτού κώδικα που διατίθενται δωρεάν

Η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει πουθενά εργασία που να προσφέρεται δωρεάν σε αυτό τον κόσμο, ακριβώς όπως δεν υπάρχει πουθενά και δωρεάν φαγητό. Ωστόσο, δεν φαίνεται να ισχύει το

B2B

3 συχνές ανησυχίες που σχετίζονται με το SaaS ERP και γιατί δεν αποτελούν πραγματικό πρόβλημα

Ίσως μόλις ανακαλύψατε το SaaS ERP ( Enterprise resource planning ) και μαζί όλους τους κινδύνους και τα οφέλη που μπορεί να συνοδεύουν ένα σύστημα βασισμένο στο cloud. Ίσως, πάλι, να έχετε

B2B

Ενσωμάτωση eCommerce και ERP: Γιατί θα έπρεπε να το κάνετε και πως

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των παγκόσμιων στατιστικών του ηλεκτρονικού εμπορίου για το 2014, οι ηλεκτρονικές πωλήσεις έφτασαν το ύψος των 304 δις δολαρίων. Είναι η 5η συνεχόμενη χρονιά που οι

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply